Веќе од
2100.00 DH
Месечно
500.00 Конфигурирање на провизија
Intel Core i3 530 / 2.93 GHz
Веќе од
1100.00 DH
Месечно
500.00 Конфигурирање на провизија
Intel Xeon E3110 / 3.00 Ghz
2100.00 DH
Месечно
500.00 Конфигурирање на провизија
Intel Xeon Processor E3-1225 v3 (1 Достапно)
Веќе од
1700.00 DH
Месечно
500.00 Конфигурирање на провизија
Intel Pentium Dual Core E5400 / 2.7 GHz
Веќе од
2000.00 DH
Месечно
500.00 Конфигурирање на провизија
Intel Pentium E5700 / 3 GHz (1 Достапно)
Веќе од
2600.00 DH
Месечно
500.00 Конфигурирање на провизија
Intel Core 2 Quad Q8300 / 2.5 GHz